Günlük Burcum

Eslem Teker’in Trajik Ölümü ve Soruşturma Süreci

0

Eslem’in Trajik Ölümü Üzerine Soruşturma Başlatıldı

12 yaşındaki Eslem Teker’in, sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi, Hakkari Yüksekova’da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Bu olayın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından bir müfettiş görevlendirildi ve Yüksekova Belediyesi’ne yönelik kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan bu trajik olayla ilgili inceleme raporunun detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Bakan Yerlikaya’nın açıklamalarına göre, Eslem’in ölümüne ilişkin düzenlenen rapor doğrultusunda, Yüksekova Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclisi Üyeleri ve Veteriner İşleri Müdürü hakkında soruşturma izni verilmiştir.

Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayan Yerlikaya, sahipsiz hayvanların kontrol altına alınması ve toplumda güvenli bir ortam yaratılması adına gerekli adımların atılacağını belirtti.

Detaylar yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacaktır.

İlginizi Çekebilir;  Üsküdar Belediyesi'nde Kenan Alpay Hakkında Disiplin Soruşturması
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.